AllaprimA

foundation

background

friends

contributors

sponsors

sponsorssponsors bedrijven

Voor bedrijven, instellingen en particulieren bestaat de mogelijkheid tot het sponsoren van stichting AllaprimA. Het is mogelijk om de stichting in het algemeen te sponsoren, maar er kan ook bijgedragen worden aan een speciaal project, programma of onderdeel d.m.v. adoptie, donatie of deelname.

2000-2002
Het project ‘kindertekeningen’ met een tentoonstelling in de KUNSTHAL-ROTTERDAM en in de Universiteit van Braga PT en de uitgave 'kindertekeningen, een beeldverhaal' is zeer geslaagd dankzij de bijdragen van een groot aantal bedrijven, instellingen en privé personen.

2005-2006
Het kunsteducatieproject FLY IN THE SKY als pre-project voor OpeArtEdu in kunstcentrum Saksala ArtRadius was een succes, leerkrachten en kinderen hebben aan dit programma deelgenomen. Sticting AllaprimA heeft d.m.v. expertise en het book 'kindertekeningen, een beeldverhaal' hieraan bijgedragen.

vanaf 2005
Stichting AllaprimA steunt het artist-in-residence programma van het internationale kunstcentrum Saksala ArtRadius in Finland.
Met bijdragen van sponsors zal het mogelijk zijn meer Nederlandse kunstenaars te selecteren voor een residence periode in dit bijzondere kunstcentrum.

2007-2008
Het kunsteducatie project OpeArtEdu, van de regionale Arts Council in samenwerking met de afdeling onderwijs van de gemeente Mikkeli en kunstcentrum Saksala ArtRadius, was een succes.
Het project is gestart en geeindigd met de symposia NATURALLY ART.
De tentoonstelling met kindertekeningen SILMÄT AUKI (ogen open) is het begin van een internationale samenwerking en uitwisseling op het gebied van kunsteducatie.  
Met bijdragen van sponsors zal het mogelijk zijn om op verschillende plaatsen zoals Rusland (St Petersburg), Oostenrijk (Wenen) en Nederland nieuwe presentaties, workshops en tentoonstellingen te organiseren.
 

2009-2010
steunt stichting AllaprimA de deelname van Nederlandse kunstenaars in het internationale collaboration project CROSSROADS SAKSALANHARJU.
Met bijdragen van sponsors zal het mogelijk zijn meer Nederlandse kunstenaars te selecteren voor dit bijzondere kunstproject.

2011-2012
Het internationale kunstproject THIS IS OUR NATURE is een samenwerkingsproject met AREFS art and culture association en SART Foundation. Kunstenaars en kinderen verbeelden hun betrokkenheid met het landschap op gevarieerde wijze. Het project zal uiteindelijk leiden tot een publicatie en documentatie, en een handleiding voor leerkrachten.

Informatie over sponsoring en ondersteuning van stichting AllaprimA is te vinden op support companies-bedijven


©2009 AllaprimA Foundation. All rights reserved.
No reproduction by any means or in any language without prior permission of the author.